Suriyede İftar Sofraları Kurduk

  Yaşam İnsani Yardım Dernegi iç savaş ve esed rejiminin bombardımanları, katliamları karşısında Suriye'de hayatta kalma mücadelesi verenleri mazlumları ramazan ayında da yalnız bırakmıyor.
Sınırın diğer tarafında, esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarına maruz kalan Suriyeli siviller, göç etmek zorunda kaldıkları Türkiye sınırı yakınlarındaki derme çatma kamplarda hayata tutunuyor.

  Çocuklar ve kadınlar hiç şüphesiz en fazla savaştan etkilenen kesim. Ramazan ayında, Derme çatma çadırlarda yaşam mücalesi veren bu ailelere azda olsa yalnızlıklarını hissettirmeme adına birşeyler yapmaya çalıştık. Siz değerli bağışçılarımızın yardım eli olarak orada iftar programları yaptık.Yaşam İnsanı Yardım Derneği olarak Yaklaşık 30000 kişiye iftar verdik.